Ciorba de pui a la greque

de divainbucatarie in Ciorbe, 8 Apr 2011 | 6444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa mare
  • 2- 3 morcovi
  • 1 gulie
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 oua batute
  • 170 ml lapte
  • sucul de la 1 lamaie
  • 5 linguri orez fiert
  • 120 g smantana
  • 2,5 l apa
  • cateva fire de leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la greque:

Pentru inceput punem puiul la fiert in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba in clocot aproximativ 5 minute, apoi punem zarzavatul taiat in cuburi mai mari.
Cand acestea s-au fiert strecuram supa. Dregem supa cu ouale batute cu smantana, adaugam laptele si sucul de lamaie, orezul fiert si puiul taiat in bucati mai mici. Potrivim de sare, gustam sa vedem daca mai e nevoie de suc de lamaie, punem leusteanul verde si fierbem inca 5 minute.
O servim fierbinte, cu patrunjel verde presarat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la greque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec